Turistainform.hu

HOTEL  
FAMILIA PANZIÓ
 
Cím: 9090 Pannonhalma, Béke u. 61.
Telefon:
(+36 96) 470-192,
Fax:
(+36 96) 470-192,
E-mail:
familiapanzio@enternet.hu,
E-mail:
familiap@enternet.hu
WEB:
http://w3.enternet.hu/familiap,
WEB:
www.pannonhalma.hu
 
   


PANZIÓ nagyobb térképen való megjelenítése

 
Diákcsoport Üdülési csekk Széchenyi pihenőkártya vonat repülőtér busz parkoló internet elérhetőség TV a szobában közös helyiség minibár fürdőszoba saját állat bevihető mosási lehetőség konyha kerti sütő tűzrakó hely zenés szórakozó hely vásárlási lehetőség posta túrázási lehetőség lovaskocsikázás lovaglás sportpálya fodrász orvos múzeum műemlék könyvtár kilátó horgászási lehetőség gyógyszertár 
 

A  panzió Pannonhalma csendes, háborítatlan, falusias részén, nem főút mentén található. A közelben söröző, borozó, étterem, automata tekepálya, lovaglási, horgászási, teniszezési lehetőség is van. Innen a nagyváros, Győr is csak 15 km, a Balaton csak 60 km-re van, éppúgy, mint a különböző termál és melegvizű strandok. Kerékpárral és gyalog is egészséges túrákat lehet tenni. A panzióban a nagy füves udvaron, szökőkút csobogása mellett töltheti olvasással, pihenéssel az idejét. Estére grillezés, bográcsozás teheti szívessé, jófajta borok kortyolásával az egész napot. Sportolásra nyáron asztalitenisz áll a vendégek rendelkezésére.
A panzió a Baranyai család tulajdona, mint neve is mutatja, eltérően a nagy szállodák futó személytelenségétől, családias légkört teremt vendégei számára. Ide háziállatait is elhozhatja. Várjuk szeretettel!!


szoba:
típus szám ár
2 ágyas 2 db.  
3 ágyas 1 db.  
4 ágyas 2 db.  

   

adatok lezárva: 2012.10.19.

 

  Hőtérkép

Felhőkép
www.idokep.hu

 

 

 

PANZIÓ
ÜDÜLŐHÁZ, APARTMAN
KULCSOSHÁZ,
FALUSI SZÁLLÁSHELY
DIÁKSZÁLLÓ
KEMPING
EGYÉB SZOLGÁLTATÁS
 

 

Hirdetési információk


utolsó frissítés
2012.10.19. 14:55

Free Counters


Utazásainkhoz kizárólag a
DI-MAP Bt.
térképeit használjuk!


www.dimap.hu


Minden jog fenntartva!
Kiadó: Bezzeg Bt.

1118 Budapest, Hegyalja út 72.

Telefon: (+36 1) 319-9029
Telefon: (+36 20) 971-6057
e-mail:
szerkesztoseg@t-online.hu

A www.turistainform.hu oldalon megjelent hirdetésekért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal, ezért ajánljuk a szálláshellyel utazás előtt felvenni a kapcsolatot!


Oldalunkat a
www.foldetmerek.hu
oldal támogatja.