Turistainform.hu

HOTEL  
KŐKAPU VADÁSZKASTÉLY ÉS HOTEL***
 
Cím: 3994 Kishuta, Kőkapu u. 2.
Telefon: (06 47) 370-032
Fax: (06 47) 570-042
E-mail: kokapu@t-online.hu
WEB: www.kokapu.hu
 
       


HOTEL nagyobb térképen való megjelenítése

 
Diákcsoport Üdülési csekk Széchenyi pihenőkártya bankkártya mozgássérülteknek alkalmas vonat taxi repülőtér busz hajó parkoló fedett parkoló csomagmegörző értékmegörző pénzváltó internet elérhetőség TV a szobában konferencia terem közös helyiség reggeli légkondícionált szobák minibár telefon a szobábanfürdőszoba saját állat bevihető szobai játékok mosási lehetőség konyha kerti sütő tűzrakó hely étterem cukrászda bár zenés szórakozó hely vásárlási lehetőség posta kerékpár kölcsönzés kerékpár tároló játszótér túrázási lehetőség asztalitenisz tenisz strand fedett uszoda szauna lovaskocsikázáslovaglás sportpálya vitorlázás fodrász orvos múzeum műemlék könyvtár kilátó horgászási lehetőség gyógyszertár sátrazási lehetőség
 

Bármely évszakban érdemes felkeresni a Zempléni-hegységben a Pálházától 7 km-re található kis üdülőcentrumot, de talán ez a hely, ahol a késő őszi hónapokban is sok szépet láthatunk.
A várkastélyszerű tornyos épületet a Károlyi család álmodta magának a kies Kemence-völgybe ékelődő sziklaszirtre. Majd alagutat is furattak alatta, amelyen át napjainkig hozza-viszi a kisvasút a vidék látogatóit. A kikapcsolódni vágyókat továbbra is hívogatja a tóparti-sétány, a szoborkert és az erdei tanösvény.


szoba:
típus szám ár
2 ágyas 13 db.  
3 ágyas 7 db.  
apartman 5 db.  

   

adatok lezárva: 2012.10.16.

 

  Hőtérkép

Felhőkép
www.idokep.hu

 

 

 

PANZIÓ
ÜDÜLŐHÁZ, APARTMAN
KULCSOSHÁZ,
FALUSI SZÁLLÁSHELY
DIÁKSZÁLLÓ
KEMPING
EGYÉB SZOLGÁLTATÁS
 

 

Hirdetési információk


utolsó frissítés
2012.10.16. 18:07

Free Counters


Utazásainkhoz kizárólag a
DI-MAP Bt.
térképeit használjuk!


www.dimap.hu


Minden jog fenntartva!
Kiadó: Bezzeg Bt.

1118 Budapest, Hegyalja út 72.

Telefon: (+36 1) 319-9029
Telefon: (+36 20) 971-6057
e-mail:
szerkesztoseg@t-online.hu

A www.turistainform.hu oldalon megjelent hirdetésekért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal, ezért ajánljuk a szálláshellyel utazás előtt felvenni a kapcsolatot!


Oldalunkat a
www.foldetmerek.hu
oldal támogatja.