Turistainform.hu

HOTEL  
SZTRILICH CSERKÉSZPARK
 
Cím: 2094 Nagykovácsi, Julianna major
Telefon: +3620-233-9554
E-mail: park@cserkesz.hu
WEB: www.cserkesz.hu/cserkeszpark
 
       


ÜDÜLŐHÁZ nagyobb térképen való megjelenítése

 
Diákcsoport fürdőszoba vonat TV a szobában tenisz telefon a szobában taxi szobai játékok zenés szórakozó hely szauna repülőtér reggeli posta asztalitenisz pénzváltó parkoló orvos internet elérhetőség múzeum műemlék mozgássérülteknek alkalmas mosási lehetőség légkondícionált szobák saját állat bevihető közös helyiség vásárlási lehetőség könyvtár konferencia terem kilátó játszótér horgászási lehetőség gyógyszertár fodrász sportpálya fedett parkoló étterem értékmegörző csomagmegörző cukrászda busz minibár bár bankkártya kerékpár kölcsönzés kerékpár tároló vitorlázás strand fedett uszoda tűzrakó hely túrázási lehetőség sátrazási lehetőség lovaskocsikázás lovaglás konyha kerti sütő hajó
 

A cserkészpark több, mint 10 hektáron, erdős, ligetes területen terül el, 3 házban 70 ággyal és 250 sátorhellyel. A házakban a legtöbb szoba 4-6-8-10 ágyas, minden házrészben közös zuhanyzókkal és mosdókkal. A sátorozók részére 2 vizesblokk biztosítja a mosdási és zuhanyozási lehetőségeket. A parkon belül változatos terep adta játéklehetőségeken kívül 2 tanösvény, egy fedett 180 m2 - es csűr, kápolna, főzőszín és és igény szerinti programok biztosítják a szórakozást. A parktól kevesebb, mint 4 km-re halad el a kék túra útvonala, egy létrán át lehet bemenni a Budakeszi Vadasparkba, szomszédos a Nagyszénás fokozottan védett terület, számos túraútvonal indul innen és 13 km-re van Budapest központja. Megközelítés: aszfalt úton Budapest, II. kerületi Feketefej utcán a jelzést követve, vagy gyalogosan a Moszkva tértől 56-os villamos, Hűvösvölgy, 63-as busz Adyligetig, Feketefej utca piros jelzés, majd aszfaltos úton a parkig.


szoba:
típus szám ár
1 ágyas 2 db.  
2 ágyas 3 db.  
3 ágyas 1 db.  
apartman 4-10 fő db.  

adatok lezárva: 2013.11.12.

 

  Hőtérkép

Felhőkép
www.idokep.hu

 

 

 

PANZIÓ
ÜDÜLŐHÁZ, APARTMAN
KULCSOSHÁZ,
FALUSI SZÁLLÁSHELY
DIÁKSZÁLLÓ
KEMPING
EGYÉB SZOLGÁLTATÁS
 

 

Hirdetési információk


utolsó frissítés
2013.11.12. 19:26

Free Counters


Utazásainkhoz kizárólag a
DI-MAP Bt.
térképeit használjuk!


www.dimap.hu


Minden jog fenntartva!
Kiadó: Bezzeg Bt.

1118 Budapest, Hegyalja út 72.

Telefon: (+36 1) 319-9029
Telefon: (+36 20) 971-6057
e-mail:
szerkesztoseg@t-online.hu

A www.turistainform.hu oldalon megjelent hirdetésekért a kiadó semmilyen felelősséget nem vállal, ezért ajánljuk a szálláshellyel utazás előtt felvenni a kapcsolatot!


Oldalunkat a
www.foldetmerek.hu
oldal támogatja.